Избрани Новини

Любимец №15 залюби герберка от Кюстендил

Топла връзка свързва №15 от червената бюлетина на БСП Момчил Неков с Кюстендил

Той люби Искра Василева – дъщерята на организационния секретар на ГЕРБ Гергана Василева. Софиянецът излезе с едни гърди пред Станишев в преференциалния вот на евроизборите и излита с кюстендилката за Брюксел.

Новината за топлата връзка между БСП и ГЕРБ е хит в областта. Гергана Василева, или както я наричат Гери, работи в ДСК, но в регионалната структура в Благоевград. Тя влезе в ръководството през януари 2013 година, когато лично Цветан Цветанов направи рокадите и взе главата на бившия общински председател Любомир Анчев, пише в."Вяра".

Орг. секретарят е изключително спортна натура, през лятото тя не пропуска и ден в джогинга си из лесопарк „Хисарлъка”. „Да, вярна е мълвата. Действително дъщерята на Гери живее с Момчил Неков в София. Тя дори на шега се чудеше как да гласува, все пак нещата са много лични“, казаха членове на ПП ГЕРБ. На фейсбук профила й обаче тя е отбелязала, че харесва Момчил Неков. За дъщеря й Искра обаче почти нищо не се знае в областния град.

Иначе преференциалният вот в Кюстендилска област за Момчил Неков отчита 1528 гласа, водачът Станишев получава наполовина по-малко, или 751 според данните на Районната избирателна комисия.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов