Избрани Новини

Звездата на "Монако" награждава малки съграждани, с Дяков, Манолев и Бодуров ритат заедно

Международен детски футболен турнир ще се проведе в Благоевград от първи до трети юни на стадион „Христо Ботев“. На терена излизат деца, родени през 2002 г., от шест държави - България, Гърция, Турция, Македония, Грузия и Русия. Почитателите на един от най- обичаните спортове – футбола, ще могат да видят на терена и световната звезда Димитър Бербатов, който започна своята кариера от терена в Благоевград. Той ще бъде посрещнат от кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов.

Първият реферски сигнал ще прозвучи  в 9:00 часа на първи юни, когато започват първите срещи. Официалната церемония по откриване на турнира ще започне в 11:00 часа. Мачовете ще продължат на 2 юни, като срещите са от 10:00, 17:30 и 18:30 часа. На трети юни от 15:00 часа е битката за трето място и бронзовите медали.

Церемонията по награждаването ще мине под знака на голмайстора на „Монако” , родения в Благоевград Димитър Бербатов. Звездата отново ще излезе на стадион „Христо Ботев” в 16:00 часа, заедно с тима „Бербатов и приятели”. Демонстративният мач ще бъде на малък терен с отбори от по 7 човека. В състава на Бербатов ще играят най-близките му приятели Александър Томаш, Косьо Мирчев, Тодор Кючуков, Борислав Георгиев и Емил Гъргоров. За отбора от Благоевград ще играят Станислав Манолев, Николай Бодуров, Светослав Дяков, Георги Даскалов, Илко Пиргов, Атанас Николов, Юлиан Попев и др. 

Димитър Бербатов не е играл на стадион „Христо Ботев“ от 2008 година, когато облече зелено-белия екип в демонстративен мач заедно с баща си Иван и други ветерани от „Пирин“.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)