В Благоевград! ГЕРБ с по-висок резултат от БСП, ББЦ и ДПС взети заедно

Безапелационна победа за ГЕРБ в Благоевград, отвяха социалистите

Ето какво гласи тяхното обръщение до гражданите на Благоевград:

Окончателните резултати от евровота определят ПП ГЕРБ категорично първа политическа сила. Партията получи 38 % подкрепа, което е по-висок резултат в общината от БСП, ББЦ и ДПС взети заедно. Тази убедителна победа запази тенденцията за увеличаване на получаваната изборна подкрепа и сега тя е с 2 % повече в сравнение с парламентарните избори през 2013 година. Впечатляваща е и разликата между ПП ГЕРБ и БСП. През 2013 година е 12 %, през 2014 - 20%.

Ведно с това пред обществото ни остава тревогата от порочното поведение на политическите ни опоненти. С особена острота стои въпросът кой е отговорен за ромския вот. Активизирането им в последния час и припознаването им с БСП е аномалия, която противоречи на изборната устойчивост до момента и за обществото остава въпроса как е постигнат този резултат. Изборната секция в с. Изгрев има катастрофален за „стратегията Костадинов“ резултат – ПП ГЕРБ има 3 пъти повишение в сравнение с кметските избори, проведени преди 3 месеца.

Благодарим на всеки, подкрепил ПП ГЕРБ на тези избори, на всеки, надмогнал натиска, внушенията и страха от репресия. Ние имаме правото да заявим, че дните на тази порочна практика – купени гласове, държавен натиск и корпоративен интерес, а и на правителството, са преброени. Благоевград е сред областните градове с изключително висок резултат на ПП ГЕРБ. Това е най-респектиращото доказателство за силата и авторитета на общинската партийна структура.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен