Избрани Новини

Кучкова скочи в леглото на заместника на Бареков

Ангел Джамбазки е поредното завеоевание на плеймейтката, гилдията беснее: Кучка!

Скандалната плеймейтка Елена Кучкова заби дясната ръка на Николай Бареков. Манекенката е ударила кьоравото с евродепутата Ангел Джамбазки, с когото заедно отпразнуваха победата му на изборите, твърди хотарена.

 От няколко месеца насам упорито се говореше, че Кучкова има връзка с политик, но никой не предполагаше, че е именно зам.-председателят на ВМРО.

 Чаровникът е ухажван от много модели и манекенки не само защото е млад и атрактивен ерген, а и защото е едно от най-популярните лица в последните години от малкия екран.  Като част от формацията на воеводите, той е с активна позиция по повечето обществени въпроси.

 В края на изборния ден на 25 май Кучкова сама се издаде, че сърцето й бие от радост заради резултатите от евровота. Вследствие на големия си успех, „България без цензура“ заедно с ВМРО спечели 2 мандата за Брюксел, а именно Бареков и Джамбазки. Плеймейтката не издържа и се похвали сама, че има за какво да празнува. На снимката пък, която публикува, се виждат две бутилки шампанско „Мое & Шандон”, като всяка струва по 150 лева, писа Всеки ден.

 „Все така да сме, да имаме поводи за поливане”, си е написала блондинката под снимката. На нея тя изглежда зашеметяващо - изключително сексапилна и в много добро настроение.

 „Да, празнувахме добрите изборни резултати на приятеля ми”, призна Елена пред журналисти. А на въпрос дали самият той влиза в Европарламента, силиконовата бомба отговори: „Нищо повече не казвам, защото веднага ще се сетите кой е”. Макар и да не потвърди официално, че става дума за Джамбазки, политически фигури издадоха тайната. Те са категорични, че миската от село Черногорово е хлътнала здраво. Още преди месец тя сподели, че вече е обвързана.

 „Признавам си, заето „зайче” съм. Чак не смея да споделя колко съм щастлива, за което благодаря на един специален човек, който засега ще запазя в тайна”, написа тогава в социалната мрежа Кучкова. И това е съвсем очевидно, защото напоследък просто сияе и все повече се разхубавява.

 Ангел Джамбазки отдавна е желан ерген. Мълвите в светските среди разкриват, че плейбоят е разбил доста женски сърца, някои от тях на известни и доста тиражирани красавици и моделки. „Ангел е много общителен, излиза винаги в големи компании, обича купона и забавлението, в същото време е страшно пламенен и с него винаги е интересно. Завиждам на тая кучка Елена”, сподели пред „Всеки ден” манекенка, минала през леглото на новия евродепутат.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов