Избрани Новини

Само скандала в Бобов дол е достатъчен за оставката на Станишев и кабинета

Ковачки трябва да влезе в затвора!

 На 20 май "Нова телевизия" излъчи репортаж със скрита камера, в който се вижда как на работниците в мини "Бобов дол" се дава инструкция да гласуват с бюлетина с определен номер. Телевизията скри със звуков сигнал името на партията и номера на бюлетината, но според пълна версия на репортажа, излязла по-късно в сайта за споделяне на видеоклипове VBOX7, става дума за "Коалиция за България". Днес медията официално разкри купуването на гласове за БСП.

Гледайки разкритията, медийният секретар на левицата Антон Кутев реагира повече от нагло. Безобразното му поведение е поредно доказателство, че БСП разчита разликата между ГЕРБ и тях да се изравни, благодарение на чудовищно купените гласове за червените. В пресцентъра на левицата, обаче, засега се чува само пълна тишина.

Схемата е следната - ако работите в мините в Бобов дол, вместо част от заплатата си, ще получите купони за храна от магазините на Христо Ковачки. Според това, което разказват хората в града - когато вотът не е излезнал начисто в общината, опразват хранителните стоки в магазините.

Нова телевизия днес излъчи и репортаж, в който същите тези хора са принудени скандално да се карат и бият за парче месо, редейки се в продължение на часове в полупразни магазини.

Схемата: Вместо 600 лева месечна заплата сте получили 400 + купони за храна на стойност 200 лева от съответните магазини (Европа). Изтеглят ли стоките от тези магазини, си оставате с 400 лева и купони, които в никой друг магазин не се приемат. Така се стимулира корпоративният вот в Бобов дол, в полза на БСП.

Топката остава в ръцете на прокуратурата.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)