Избрани Новини

Ковачки отмъщава на работниците от Бобов дол?

Вместо заплата - купони за храна, а магазините празни

След репортажа на Нова телевизия за контролиран вот в Бобов дол от страна на партия Лидер, ръководството на партията осъществи наказателна акция за вота на пазаруващите с купони негови служители, информира сайта За честни избори.

Схемата е следната - ако работите в мините на Бобов дол, то вместо част от заплатата си, като работник от организацията ще получите купони за храна от магазините на Христо Ковачки. Според това, което споделят от хората в града - когато вотът не е излязъл начисто в общината, изземват хранителните стоки в магазините.

Резултатът е следният - вместо 600 лева месечна заплата сте получили 400 + купони за храна на стойност 200 лева от съответните магазини (Европа). Изтеглят ли стоките от тези магазини, си оставате с 400 лева и купони, които в никой друг магазин не се приемат. Така се стимулира корпоративният вот в Бобов дол!

Възниква въпросът... доколко репортажът на Нова променя живота на тези хора към по-добро, ако информацията се ползва за тяхното назидание и институциите не правят нищо...



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов