Избрани Новини

ГЕРБ санира храма в Големо село, кметството с градинка във формата на ЕС

Кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Андрей Новаков посети Големо село, община Бобов дол

На срещата с жители присъстваха народният представител Кирил Калфин, организационният секретар на ГЕРБ-Кюстендил Емил Гущеров, лидерите на ГЕРБ-Бобов дол Росица Борисова и Юлиян Божанов, придружаваше ги и кметът на селото Васил Василев.

Андрей Новаков описа пред жителите на Големо село възможностите, които предлагат европейски проекти и ползата от тях за малките населени места. "Дано има повече като Вас - млади, находчиви, образовани хора, които да останат тук, за да променят нещата към по-добро", пожелаха си местните хора. Те запознаха кандидата за евродепутат с наболелите проблеми на селото и помолиха за неговото съдействие. Андрей Новаков посети храма "Света Троица", където кметът Васил Василев му показа състоянието на черквата, нуждаеща се от спешен ремонт. Лидерите на ГЕРБ поеха ангажимент да помогнат за санирането на храма.

По повод предстоящите избори за Европейски парламент младежите от ГЕРБ-Бобов дол облагородиха градинка пред сградата на кметството и засадиха цветя във формата на знамето на Европейския съюз.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов