Избрани Новини

Двама пътуват за "Пирогов", 27-годишен се заля с бензин, разложанин премазан от машина

27-годишен мъж от Благоевград е транспортиран снощи за "Пирогов" с изгаряния по ръцете, краката и лицето, след неизяснен инцидент с бензин. Към 20 часа снощи Венцислав Г. е пристигнал в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград със случаен транспорт и изгаряния.
По информация на този етап 27-годишният е получил изгарянията си вследствие на разливане и възпламеняване на бензин. Венцислав е с изгаряния по двете ръце, крака и страничната част на врата, предаде БГНЕС.
След първична обработка на раните му, е транспортиран към 21 часа снощи за клиниката по изгаряния на УМБАЛСМ-Пирогов. След като е приет в МБАЛ, за инцидента е уведомена полицията, която го изяснява.

Мъж пострада снощи тежко след инцидент в град Разлог. Той е станал снощи в предприятие край града. Върху краката на мъжа е паднала тежка машина, вследствие на това снощи в МБАЛ - Разлог кракът му е ампутиран. Инцидент е в процес на изясняване от служителите на РУП-Разлог.

Друг мъж е транспортиран към 3 часа след полунощ за „Пирогов“. Мъжът също е от Разлог, който след употреба на алкохол се спънал на стъпало и разбил главата си в бетона. С фрактура на черепа той е транспортиран за отделението по неврохирургия на „Пирогов“.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)