Избрани Новини

Неврокопчани на старта!Първи мини-маратон започва днес

Първи мини-маратон, наречен "Неврокоп тича", ще се проведе днес в Гоце Делчев. Спортното събитие се организира от община Гоце Делчев и Ученическия парламент на НПГ "Димитър Талев".

Стартът на маратона ще бъде даден днес от Весела Лечева в 10:30 часа пред сградата на НПГ "Димитър Талев", намираща се на бул. "Гоце Делчев" в града.

Участниците ще тичат по маршрут: бул. "Гоце Делчев", ул. "Стара планина", ул. "Ал. Стамболийски" и ще финишират пред Дома на културата на площад "Македония".

Веднага, след като финишира и последният състезател, пред Дома на културата ще се състои и награждаването на първите трима. Победителят ще получи парична награда от 1000 лв., а класиралите се на второ и трято място, съответно – 200 лв. и 100 лв. Наградите ще бъдат връчени от кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов и Весела Лечева.

За участие в маратона няма възрастово ограничение, както и ограничение по местоживеене. Записването за участие ще се прави в деня на състезанието, във времето от 8:00 до 10:00 часа пред НПГ "Димитър Талев", където ще има специално изградена шатра.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)