Избрани Новини

19 години след убийството на Васил Илиев!Брат му го поръчал след скандал в Сандански

Дни преди възраждането на знаковата в миналото групировка ВИС-2 и точно 19 години след убийството на Васил Илиев в среди на ъндърграунда гръмна нова версия за смъртта на основателя на силовата империя. Тя гласи сензационно, че създателят на страховитата навремето ВИС е бил поръчан от собствения си брат Жоро. Предполагаемият убиец в момента е в затвора и излежава присъда по друго дело.

По скандалната версия още преди години са работели службите. Истината е била прикривана, защото на високопоставени полицейски началници се е пращало още в златните години на силовата групировка и самите те са били обвързани с бандитите. Приближени на Васил Илиев обаче, който винаги е бил по-харизматичен и с много повече качества от брат си, са готови най-накрая да разкрият фактите.

Ненавистта на Жоро към по-големия му брат тлеела още от зараждането на ВИС. В началото Георги въобще не бил част от империята, пише в. "Галерия".

Колкото по-мощен ставал Васил Илиев, толкова повече се ядосвал на по-малкия си брат заради тежката му зависимост от наркотиците. След прегрешения вследствие на злоупотреба с дрога Васил два пъти набил брат си пред свои авери. Единият от екшъните се разиграл в Сандански и за него се разказват легенди.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов