Избрани Новини

Е.Паунова: Европа вярва на ГЕРБ, защото по времето на ГЕРБ имаше контрол

Европа иска ГЕРБ, Европа подкрепя ГЕРБ. Това каза по време на среща със служителите в една от най-големите шивашки фирми в Благоевград кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Паунова. „Европа вярва на ГЕРБ, защото по времето на ГЕРБ имаше контрол. Ние сме хората, които знаят как да ръководят държавата, така че да не спират еврофондовете и да стимулираме бизнеса”, коментира Паунова. По думите й, въпросът вече не е „кой” , а „накъде” – накъде искаме да се развива България и ще успеем ли да догоним светът в неговото развитие. „Има надежда, ние сме млади хора, необременени от последните 25 години, когато се работеше единствено в посока обществото да бъде манипулирано и да не вярва в политиците, за да има ниска избирателна активност. Искаме да докажем, че не всички политици са лоши. Само политическа партия ГЕРБ си призна грешките, грешките, които няма да повтори”, категорична беше Ева Паунова.

По време на срещата кандидатът от евролистата на ГЕРБ Андрей Новаков изрази тревогата си от поредния заем, който правителството ще тегли. По думите му, този необмислен заем ще трябва да го връщат младите хора в България.

На срещата присъстваха още народният представител и областен ръководите на партия ГЕРБ – Даниела Савеклиева и Калин Каменов – бивш председател на Държавна агенция за закрила на детето, които призоваха хората да гласуват на 25 май, защото лошите политици се избират от отвратените граждани, които не гласуват.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов