Избрани Новини

ОФК Пирин падна в Сливница, орлетата пуснаха жалба срещу главния рефер

Футболистите на ОФК Пирин допуснаха първа официална загуба, след като днес не успяха да победят в нелек мач негостоприемния Сливнишки Герои

Безобразно съдийството през второто полувреме помогна на домакините, като от щаба на орлетата пуснаха жалба срещу главния рефер Волен Чинков и асистентите му. Пиринци овладяха инициативата през първото полувреме, но успяха да поведат в резултата едва в края му, като за пореден път точен бе Владислав Златинов в 41-та минута. Преди това сериозни пропуски направиха още Коцев и отново деветката на Пирин.

През второто полувреме мач в Сливница почти не се игра. След пет минути игра домакините успяха да върнат едно попадение чрез Хаджиев, като сериозни претенции за нарушение в атака имаше от страна на Георги Георгиев. Няколко минути по-късно пък безумно решение на страничния рефер спря голово положение на Димитър Благов. В 60-та минута Чинков пропусна да отсъди категорична дузпа за спъване на Коцев, а дори даде и жълт картон на нападателя за симулация, като още няколко негови съотборника бяха декорирани заради бурните си протести. Малки след това голова атака на Илиев от Пирин бе спряна отново с несъществуваща засада.

Безобразните съдийски решения продължиха и четвърт час преди края на мача домакините поведоха в резултата, с изключително спорно попадение отново на Хаджиев, и заблуда на страничния рефер, че топката е преминала голлинията. Последваха отново сериозни просети и нови декорирани в жълто състезатели на гостите. До края на мача домакините накъсаха играта и не позволиха на благоевградчани да изравнят резултата, въпреки 6-те минути добавено време.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов