Избрани Новини

Задържани са сепаратисти със 100 000 попълнени бюлетини (видео)

"Народният кмет" Понамарьов е издал заповед да се разстрелват незабавно задържаните "военопленници" в Славянск

В Източна Украйна са задържани проруски сепаратисти с близо 100 000 попълнени бюлетини за днешния референдум. Това съобщи в социалната мрежа "Фейсбук" Александър Йорданов.

Днес източните области на размирна Украйна гласуват по въпроса за своята независимост - питане, организирано от сепаратистите в страната и осъдено от Запада.

Откритите в чувал бюлетини са били подготвени за референдума днес, попълнени с отговор "Да". Повече информация можете да видите във видеото по-долу.

Междувременно ситуацията и тонът в Източна Украйна продължава да се изостря - "народният кмет" на Славянск Вячеслав Понамарьов е издал заповед да се разстрелват незабавно задържаните военнопленници, а в Русия вицепремиерът Дмитрий Рогозин, когото Румъния отказа да пропусне през въздушното си пространство, заплаши северната ни съседка, че следващия път ще пробва с бомбардировач.

"1. Задържани са проруски сепаратисти с близо 100 000 попълнени с отговор "да" бюлетини за УТРЕШНИЯ референдум организиран от сепаратисти и терористи - в Източна Украина. Виж видео.
2. "Народният кмет" на завладяния от сепаратисти Славянск, Вячеслав Понамарьов, е дал заповед задържаните "военнопленници" да се разстрелват незабавно.
3. В Туитър Дмитрий Рогозин - вицепремиер заплаши Румъния, че следващия път ще полети с бомбардировач над тази страна. Преди това Румъния забрани самолетът, с който летеше руският вицепремиер да навлезе във въздушното пространство на Румъния", написа във Facebook Александър Йорданов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов