Избрани Новини

Без алкохол на 25 май

Мисия Пловдив

08-05-2014, 14:56

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Важно за евроизборите!

В деня на изборите се забранява продажбата на алкохол и спиртни напитки

Във връзка с произвеждането на изборите за членове на Европейския парламент от Република България, районните кметове в Пловдив е необходимо да предприемат действия за забрана продажбата и сервирането на алкохол и спиртни напитки в заведенията за обществено хранене и други обществени места, с изключение на тези, в които ще се провеждат предварително планирани семейни тържества за времето от 06.00 часа на 25.05.2014 г., до 20.00 часа на 25.05.2014 г. Това разпореди кметът на Пловдив инж. Иван Тотев с нарочна заповед. За да не се създават предпоставки за нарушаване на обществения ред, ще бъде преустановено издаването на разрешения за масови мероприятия на територията на общината в изборния ден.

Районните кметове съвместно и съгласувано с ОД на МВР и съответните районни управления на полицията е необходимо да организират опазването на обществения ред като осъществяват непрекъснат контрол върху стриктното спазване на законовите разпоредби и да осигурят нормалната обстановка по време на предизборната кампания и изборния ден.

На 25.05.2014 г., неделя, общинската и районните администрации, ОП „Общинска охрана“, сектор „Общинска полиция“, ЕВН България и ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението“ да създадат необходимата организация за осигуряване на нормални условия за произвеждане на изборите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов