Избрани Новини

Когато ГЕРБ е на власт има европейски средства, когато не е - европрограмите се затварят за България

Главните приоритети на ГЕРБ са насочени единствено в посока развитието на България

Когато ГЕРБ е на власт има европейски средства, когато не е, европейските програми се затварят за България В последните месеци наблюдаваме отдалечаването на България от ЕС.  Това каза кандидатът за евродепутат на ПП ГЕРБ Владимир Уручев по време на обиколка във врачанските села Горно Пещене, Тишевица и Вировско.

На посещението присъстваха и кандидатите за членове на европейския парламент Андрей Ковачев и Ева Паунова. „Доверието на Европа спада, защото българското правителство е ориентирано към Евразия. А оттам инвестиции в страната ни няма да дойдат, те идват от ЕС!“, подчерта Уручев.  Владимир Уручев уточни, че членството в ЕС е донесло ползи за България, както и че има достатъчно средства за селското стопанство, но не ЕК или ЕП определят инвестициите в този сектор, а българското правителство. „Засега България не е подписала такова споразумение, но вината не е на Европа, а е изцяло за сметка на сегашното управление“, допълни още той.

Кандидатът за евродепутат Ева Паунова посочи, че главните приоритети на ГЕРБ са насочени единствено в посока развитието на България. По думите й страната ни може да бъде силна само когато има развити региони, в които населението желае да остане и да се развива. Паунова подчерта значението на достъпното и качествено образование за всички деца у нас. Тя бе категорична, че младите българи трябва да повярват в себе си и в своите възможности, защото само чрез инвестиране в техния потенциал могат да намерят своята реализация в България. „С нашата работа, целим да подпомогнем младите да реализират бизнеса и семейството си в България“, заяви още Ева Паунова.

„Европейските избори са първата стъпка към предсрочни парламентарни избори у нас. Доверието към България е загубено, сега управлява задкулисието. Голяма част от българските граждани нямат вяра нито в парламента, изчерпал своя кредит на доверие - под 10%, нито в правителството,който има под 15% доверие. “, посочи кандидатът за евродепутат Андрей Ковачев. Той призова на 25 май гражданите да гласуват активно, за да продължи България пътя си към Европа!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов