Избрани Новини

Ева Паунова: Европа излезе от кризата благодарение на политиката на правителствата от ЕНП

Тези избори са ключови за България

Българските приоритети могат да бъдат реализирани само когато сме част от обединена Европа. Европа  подкрепя България и дава много на нашата държава, но в същото време можем да запазим нашата идентичност. Това каза кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Ева Паунова по време на среща с граждани в София, в която участваха още кандидатите Андрей Ковачев, Георг Георгиев и Августина Цветкова.  По думите на Ева Паунова тези избори са ключови за България. „Често казваме, че изборите са ключови, но на тези трябва да поставим специален акцент. Предстоящите евроизбори са важни не само заради политическата ситуация в България, но и заради случващото се в Европа през изминалите години – начинът, по който Европа излезе от кризата, благодарение на политиката на правителствата от ЕНП. Трябва да дадем своя глас за Европа, да изберем Европа”, подчерта Паунова.
Кандидатът за евродепутат  Георг Георгиев призова гражданите да излязат на 25 май и да гласуват. „Важно е гражданите да разберат, ние сме доказали, че ГЕРБ е силният глас на България в Европа и на Европа в България. Ако искаме да се задълбочи тази тенденция по европейска интеграция, ако искаме да бъдем част от интеграционните процеси в Европа, ако искаме да продължим по този път на прогрес, който показахме през тези три години и половина по време на управлението на ГЕРБ, то считаме, че е важно на тези избори българските граждани да дадат своя глас за ГЕРБ”, каза още Георгиев.
Срещите на кандидатите за евродепутати в столицата продължават през целия ден. Следващите места са площад „Патриарх Евтимий”, площад „Света Неделя”и пред „Сити Център София”. Между отделните срещи те ще се придвижват на колела. „София има чудесно вело алеи, времето е прекрасно и мислим, че това е един добър и екологичен начин – и да спортуваме и да запазим околната среда”, каза Ева Паунова.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)