Избрани Новини

Вл. Уручев: Ще продължа да се боря за това България да получи повече средства от ЕС

За да може и в такива отдалечени селища хората да почувстват солидарността на Европа

Кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Владимир Уручев присъства днес на празника Предой в смолянското село Кошница. Заедно с Уручев празника на селото почетоха също народният представител д-р Даниела Дариткова, областният координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов, заместник-кметът Мариана Цекова, общинският съветник от Милка Манева.

Уручев поздрави жителите на селото, като им пожела здраве и късмет. Той се обърна към тях с призива да продължат да пазят уникалните си традиции. „Живеем в интересно време, и тежко, и свързано с много надежди. Всеки има своите мечти. Но аз се радвам, че тук се пазят традициите, което е много важно. Аз съм от този регион и съм изключително щастлив когато виждам, че хората са заедно. А когато сме заедно, ще преживеем всякакви трудности”, каза Уручев.

Пред жителите на Кошница кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ заяви, че ще продължи да се бори затова България да получи повече средства от Европейския съюз в следващия програмен период, за да може „и в такива отдалечени селища да почувстват солидарността на Европа, да почувстват ползите от това, че сме избрали едно семейство”.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов