Избрани Новини

Най-големият пенис отива в музей (снимка 18+)

Джона Фолкън е с 34,3 - сантиметров полов атрибут

Най-надареният мъж ще даде своя орган като експонат на Фалическия музей в Исландия, предава Huffington post.

Джона Фолкън е мъжът, на който всички господа биха завиждали. Сега той обяви, че ще дари своето мъжко достойнство на Музея на пениса в Рейкявик.

Според  дарителските документи след кончината на 43-годишния жител на Ню Йорк, неговото мъжко достойнство ще бъде изложено между тези на спермацетов кит и на полярна мечка.

"Дано не накарам двамата ми съседи да ме ревнуват след кончината ми!", пошегува се Фолкън, като научи къде точно ще бъде изложен неговият феноменален 34,3 - сантиметров полов атрибут.

Музеят на пениса бе открит в Рейкявик през 1977 година и включва над 300 експоната от животинското царство. Човешкият род е представен с половия орган на Пал Арасон. 95-годишeн исландски гид, дарил пениса и тестисите си, които бяха изложени в бокал след смъртта му през 2011 година, пояснява inews.bg.

Но експонатът на Фолкън ще бъде с много по-внушителни размери, след като в отпуснато състояние е 24,1 сантиметра. Кураторът на музея Хьортур Сигурдсон не можа да скрие задоволството си от новата придобивка. "Фалкън е известен в интернет с големия си пенис и показването му в нашия музей ще го запази за следващите поколения.

Органът му ще обогати нашата колекция с един от най-добрите ни експонати!". Джона Фолкън стана известен с това, че през 2012 година беше задържан от охранителните служби на летището в Сан Франциско.

Причината? Огромната подутина в крачола му, която те счели за скрито автоматично оръжие, допълва БТА.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов