Избрани Новини

Камбуров: Очаквам приятелски мач с Левски

И двата отбора няма на къде да се придвижат в класирането, обяви голмайсторът на Локо

Головата машина на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров призна в интервю за Sportonline.bg, че предстоящият двубой с Левски е със статут на приятелски такъв.

Той поясни, че и двата тима няма за какво да играят вече в шампионата и не могат да променят класирането си.

„Нормален шампионатен мач. Може да се каже, че няма интрига и ще бъде като приятелски. В него треньорите ще могат да изпробват разни неща за новия сезон. И двата тима няма на къде да се предвижват в класирането. Все пак се надявам да спечелим на „Герена”, обясни Камбуров пред Sportonline.bg.

„Мисля, че този сезон е сравнително успешен за нас предвид катаклизмите в клуба. Класирахме се в първата седмица, играхме и полуфинал за Купата на България. Може да се каже, че се справихме добре. Имаме още 4-5 мача и сме се съсредоточили в тях”, поясни бившият национал на България.

„Тепърва ще се решава бъдещето ми, сега има още мачове и мисля за тях. Това, какво е можето желание, няма значение. Когато има оферти, тогава ще го мисля”, отсече нападателят.

В същото време Камбуров води убедително в класацията за голмайстор на „А” група. През годините той е бил на три пъти такъв, а Sportonline.bg попита опитния футболист каква е рецептата:

Дай Боже да стана и сега, все още не е факт. Рецепта няма, въпрос е на усещане за пласиране. Ако попитате други нападатели, ще ви кажат същото”, сподели звездата на Локо Пд.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов