Избрани Новини

Поморие - домакин на Държавното по спортни танци

Турнирът ще се проведе на 3 май, в спортната зала на Балнеохотел Поморие

За втора поредна година Поморие ще бъде домакин на Държавното първенство по спортни танци за Купа България. Заради перфектната организация и добрата материална база, Българската федерация по спортни танци /БФСТ/ отново избра КСТ Поморие и Община Поморие да бъдат домакини на Първенството.

Турнирът ще се проведе на 3 май, в спортната зала на Балнеохотел Поморие. В шампионата ще вземат участие над 100 танцови двойки от цялата страна. В 10:00 ч. националното състезание ще започне с Турнир на изгряващите звезди, в който ще вземат участие двойки, които за пръв път стъпват на подиума. 12:30 часа ще започне Открит турнир за купата на Община Поморие за 2014 г. В 18:30 ч.

Първенството ще бъде официално открито, след което танцьорите ще се впуснат в надпревара за купата на България за 2014 г. Те ще бъдат оценявани от 26 съдии от цялата страна, сред които и председателят на Съдийския съвет към БФСТ – Красимир Евтимов. Специален гост на събитието ще бъде председателят на Българска федерация по спортни танци Силвия Живова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов