Избрани Новини

ГЕРБ: За година управляващите не направиха нищо за Стара Загора

Е. Христов: РИК нарушава закона

„За последната една година тройната коалиция от БСП, ДПС и Атака не направи нищо за Стара Загора и за региона, и всички обещания са лъжи и популизъм. Не са запълнили една дупка по пътищата в региона, не са построили нищо“. Това каза по време на пресконференция днес депутатът от ГЕРБ Пламен Йорданов. „Проектът за тунел под Шипка е пред провал. Обещанието на министъра на отбраната Ангел Найденов да предостави на Общината терена на бившите артилерийски казарми в Стара Загора, за изграждането на парк с модерен спортен комплекс, са шикалкавене и проектът също е застрашен и има опасност да не се осъществи. Отложи се и ремонтът на жп гарата за някоя друга година“.

„Въпреки всичко това в Стара Загора се извършват незапомнени мащабни ремонти и строежи за над 200 млн. лв. и средствата по проектите са спечелени по време на управлението на ГЕРБ. Вярвам, че хората отново ще ни подкрепят, за да продължи всичко това“, подчерта Емил Христов - общински ръководител на ГЕРБ – Стара Загора. Той изрази безпокойство и от работата на Районната избирателна комисия в Стара Загора, която започна дейността си със закъснение и дълго време заседанията не са излъчвани онлайн, което е нарушение на закона.

“На 25 май при избора на евродепутати ще решим и какво ще бъде бъдещето на Стара Загора и на България, защото няма маловажни избори. Както винаги ГЕРБ ще води позитивна кампания и призоваваме останалите политически сили към толерантност, а избирателите към активност. Нека всички да упражнят своя вот, за да не позволим на хората, които са продали гласовете си да избират бъдещето ни”, подчерта Емил Христов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов