Избрани Новини

БМВ спука гума, разби се в скали в Кресненското дефиле

Лек автомобил БМВ спука гума и се разби в скали край пътя след зрелищна каскада в Кресненското дефиле. За щастие водачът не е пострадал.
Сигналът за пътния инцидент е подаден от главен път Е-79 в 9.50 часа тази сутрин от входа на дефилето откъм Симитли, предаде БГНЕС.
Лекият автомобил навлиза в първия десен завой в дефилето, пътната настилка е мокра и хлъзгава. Точно в средата на кривата на завоя се пука гума. "Баварецът" поднася, отклонява се надясно, преминавайки през бордюра. След това се блъска в камъни със среден размер, паднали от ската на банкета край пътя. Лекият автомобил натрошава камъните, предната му регистрационна табела остава върху камък, при удара в скалите губи тасове и броня. След удара в скалите автомобилът се завърта и преобръща, заставайки на дясната си странична част, в обратна на движението си посока.
Водачът на преминаващ автобус подава сигнал на тел. 112 за обърнат автомобил, в който има пострадали. Впоследствие уточнява, че пострадалият е един. Това е водачът, който пътувал сам в посока Кресна. Пристигналата на мястото на инцидента линейка се връща празна, тъй като водачът казал, че няма нужда от помощ.
На място пристигна и патрулка на КАТ-Пътна полиция. Единият полицаи регулираше движението, което се осъществяваше само в едната лента. Към 11 часа автомобил на пътна помощ прибра катастрофиралия автомобил.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов