Избрани Новини

Черноморец не даде шанс на Пирин

С два гола в мача се отличи Милен Василев

Акулите отново се доближиха до Славия и Локомотив, след убедителна победа с 4:0 над Пирин Гоце Делчев и запазиха надеждата си за спасение.

Домакините започнаха мотивирано срещата и успяха да увенчаят с гол първоначалния си натиск В 9-ата минута Крум Стоянов проби по лявото крило и центрира в наказателното поле, където Милен Василев бе точен и откри резултата за акулите. До края на полувремето Готфред Бекое пропусна изгодна възможност за ново попадение, след като бе изведен сам срещу Абди Абдиков, но не успя да го преодолее.

Футболистите на Херо продължиха да атакуват, но до края на полувремето резултатът остана непроменен. В 51-ата минута Венелин Филипов центрира остро, а младежкият национал Милчо Ангелов се размина с топката, но Лапантов в желанието си да избие си отбеляза автогол. Малко минути по-късно милен Василев отбеляза своето второ попадение в мача, след пас на Венелин Филипов.

Последният гол падна в продължението, а точен бе Симеон Райков, който оформи лрайното 4:0 за домакините. Така и след поредния кръг акулите запазиха, макар и крехка надеждата за спасение. Славия е на 6 точки, а Локомотив на 8 пред отбора на Черноморец. До края на сезона на бургазлии предстоят двубои с Нефтохимик, Берое, Славия и Локомотив. При пълен актив от точки в предстоящите двубои и грешка на някой от съперниците, акулите биха могли да се спасят, но така или иначе интригата втв втората седмица все още е жива.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов