Избрани Новини

Общинските съветници от Гърмен скочиха срещу Минка Капитанова

Ето какво гласи тяхната декларация:

"От общинското ръководство и общински съветници на ПП ГЕРБ в община Гърмен във връзка със скандалното поведение на кмета на община Гърмен Минка Капитанова, служители в общинска администрация и общински съветници в ДПС, задържани от митническите служби за пренасянето на контрабандни цигари от Македония, общинското ръководство на ПП ГЕРБ заявява следното:

1.Изразяваме своето възмущение от факта, че общински съветници и лично кметът на общината Минка Капитанова са опетнили името на общината с един позорен акт като контрабандата на цигари.

2.Сезираме Държавната агенция за закрила на детето, тъй като в случая децата са използвани за пренос на контрабандна стока.

3.Сезираме прокуратурата за извършване на стриктна проверка по случая и наказване на виновните

4.Оценявайки факта, че тютюнопроизводството е основен поминък в нашата община, смятаме, че този безотговорен акт от страна на кмета на общината е сериозен удар за всички тютюнопроизводители

5. Настояваме за незабавна оставка на кмета на общината г-жа Минка Капитанова и отстраняване от длъжност на Силвия Куйбишева като експерт в ОбА-Гърмен.".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов