Избрани Новини

Шанс за евродепутат от Благоевград

Заместник-председателят на студентската организация на ЕНП и областен координатор на младежката структура на ПП ГЕРБ в Пиринско Андрей Новаков е под номер седем в листата с кандидатите за евродепутати, издигнати от партията. Седмата позиция открива големи шансове за влизане в Европейския парламент пред Новаков, имайки предвид, че до момента от ГЕРБ имат петима свои представители в Брюксел, а социологическите агенции предвиждат почти сигурни шестима представители след тези избори, предаде E79 News.

Андрей Новаков е юрист по образование. В момента заема длъжността експерт „Връзки с обществеността” в община Благоевград и се грижи за медийния облик на администрацията.

Както съобщихме преди дни, третото място в листата заема друг представител на Благоевградска област. Мария Габриел, която е от Хаджидимово, след изборите на 25-ти май ще замине за Брюксел с втори депутатски мандат.

Гърмен също има свой кандидат за евродепутат. Това е уволненият директор на училището в селото Асим Адемов.

Оказва се, че област Благоевград е първенец сред 28-те области в страната по утвърдени кандидатури за Европейския парламент. 3 от 17-те места в листата на партията са заети от представители на Пиринско, което според симпатизанти на Борисовата партия е достатъчен атестат за работата на структурите и качествата на членовете на ГЕРБ в региона.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов