Избрани Новини

Четирима загинаха при катастрофа край Мамин Кольо, двама се борят за живота си

Жестока катастрофа окървави главен път Е 79 в района на Мамин Кольо край Сандански, четирима загинаха и двама бяха ранени след челен удар между джип Паджеро, пътуващ в посока София и Фолксваген Пасат. Кървавият пътен инцидент стана около 10:30 часа днес. От удара автомобилите са обезобразени, наложи се пожарникари да изваждат телата на загиналите и ранените из под смазаните ламарини.

Имената на загиналите и ранените все още не са ясни, тъй като на място са полицаите, които правят оглед на произшествието. Пътят бе затворен за кратко. Според ченгетата причината за произшествието е несъобразената с мократа настилка скорост. При удара единият от автомобилите буквално е изкривил крайпътната ламарина, пише struma.com.

Преди минути от полицията съобщиха официално:

Около 10:00 часа днес на ПП1 Е-79 на км. 419 при ж. п. прелез в района на гр. Сандански е станало ПТП, при което на завой от пътното платно, лек автомобил „Пасат”, движещ се в посока от гр. София към гр. Сандански, се завърта, навлиза в насрещното платно за движение, блъска се в джип „Мицубиши Паджеро”, движещ се в посока от гр. Сандански към гр. София и управляван от 45-годишен мъж от с. Добри Лаки, общ. Сандански, след което се блъска в еластична ограда и се преобръща извън пътното платно. Вследствие на инцидента са загинали: Д. Т. /28г. / от гр. Петрич, С. Т. /25г. / от гр. Петрич, С. Ч. /26г. / от с. Яворница и Т. Г. /26г. / от с. Яворница, всички пътуващи в лекия автомобил „Пасат”.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов