Николай Банев дал подписа си за Съюз на комунистите, без да знае

Николай Банев е дал подписа си за регистрацията в ЦИК за Съюз на комунистите, това установиха от справка в ЦИК, след разследване на bTV

 Няма такова нещо, заяви в ефира на телевизията Банев и отхвърли появилата се от системата на избирателната комисия информация. Това е злоупотреба и е направено целенасочено. вероятно е във връзка с кандидатурата на неговата съпруга Евгения Банева.

 Припомняме, че съпругата на бизнесмена Николай - Евгения, се кандидатира за евродепутат. Тя е издигната от инициативен комитет, който вече е внесъл в Централната избирателна комисия документите си.

 Всеки български гражданин вече може да провери дали името и подписа му не са използвани неправомерно при регистрациите на партиите, коалициите и независимите кандидати в Централната избирателна комисия. За целта ЦИК публикува на страницата си регистър, в който желаещите могат, попълвайки ЕГН-то си, да видят дали не фигурират в нечий партиен списък, без самите те да знаят. Направете своята проверка тук.

 ЦИК вече заличи  три партии, поради фалшифициране на представените подписи. Това са: Българска демократична общност, Партия на Българските комунисти и Национал-демократичната партия с лидери.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"