Избрани Новини

От МГЕРБ с масирана акция за предпазване на възрастните от ало измами

Новините

14-04-2014, 16:43

Автор:

BurgasUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

МГЕРБ пускат стотици фенери за Свети Валентин

Информационни материали под формата на пирамиди бяха разпространени из града

Стотици информационни флаери за това как да се предпазим от телефонни измами раздадоха младежите от ГЕРБ в Бургас. Инициативата е на националната структура на МГЕРБ и ще обхване големите населени места в страната.

В морския град членове на МГЕРБ раздадоха информационни материали във формата на пирамиди с телефонни номера на институциите, които трябва да бъдат информирани веднага при съмнение за телефонна измама. Флаерите съдържат полезни съвети, най-често използвани схеми за измама, както и поредица от стъпки за действие.

 „Инициативата е насочена към граждани от всички възрасти, като най-често жертви на телефонни измами са възрастните хора. С провеждането на тази акция бургаските младежи от ГЕРБ искат да помогнат на всички, които в труден момент за вземане на решение, трябва да си припомнят най-важното правило - да уведомят органите на реда. А те от своя страна да  да предприемат необходимите действия за откриване на телефонния измамник. Важно е да се действа адекватно при опити за подобни престъпления, които за съжаление зачестиха”, коментира областният председател на МГЕРБ-Бургас Тодор Йосифов.

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов