Избрани Новини

Голф турнир събра 80 привърженици на аристократичната игра

Мисия Разлог

14-04-2014, 11:57

Снимка:

община Разлог

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Голф сезонът в полите на Пирин-открит

Откриват мини-голф игрище

Голф игрището до Разлог бе домакин на голф турнир, организиран съвместно с елитна винарска изба. Приятели и привърженици на аристократичната игра премериха сили на голф турнира.

Познавачите на двете удоволствия - виното и голфа имаха възможност да покажат най-доброто от себе си и да спечелят поне една от атрактивните награди, които спонсора даде на победителите.

Максималният брой играчи 80, взеха участие в голф турнира, който се проведе на 18 дупки, отборно състезание, по 2-ма в отбор. Освен на приятната голф игра, участниците имаха възможност да се насладят и на най-добрите етикети на винарската изба, които брандираха три от 18-те дупки на шампионското игрище. Домакините раздадоха и няколко  специални награди, като само един участник се записа за награда „Най-близо до бутилката” - Петър Стратиев, 6.89 м. от бутилката, съобщават от община Разлог.

Атрактивните награди от Прошоп и 12 бутилки вино спечели отборът на Стефано Чиабо и Федрико Пучинели с 60 нетни Стейбълфорд точки. Второ място с 57 нетни точки и по-добра игра на вторите 9 дупки заеха Стефан Кардинг и Мария Харди и получиха 12 бутилки вино. Трети се нареди отборът на Стефан Павлов и Боби Павлов с 57 нетни точки, но с по-висок хендикап от сребърните медалисти. Бяха наградени с 12 бутилки вино.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов