Избрани Новини

Пиян сваляч с две нощувки в ареста

Пиян благоевградчанин беше наказан да изкара 2 денонощия в полицейския арест заради агресивна свалка на сервитьорка. 33-годишният Николай Маринчев изпил няколко питиета в кафене в кв. „Еленово“ и започнал да закача хубавата Надя, докато му поднасяла поредната чаша мастика.
Попитал я няколко пъти кога ще излязат двамата на кафе, но младата сервитьорка не му обърнала никакво внимание, виждайки, че алкохолът го е хванал. При поредната задявка обаче пияният „мачо“ хванал момичето за врата, навел главата му надолу и го ударил. „Сега вече ще излезеш ли с мен?“, казал той на сервитьорката, която се хванала за лицето, за да избърше потеклата кръв от носа й. При вида на колежката си, барманът натиснал паник-бутона и на място пристигнал дежурен полицейски патрул, който задържал агресивния клиент, пише struma.bg.

Вчера той беше изправен в съда за дребно хулиганство, за което му е съставен акт от районния инспектор Георги Бучков. Мъжът беше гузен и се разкая за постъпката си. „Бях пиян и я ударих неволно, за което съжалявам. Уви, няма как да върна времето назад, за да поправя нещата”, заяви с наведена глава нарушителят пред съдия Георги Янев.
Той се яви сам, без адвокат, не пожела да зададе нито един въпрос на тримата свидетели и само чакаше края на заседанието. Пострадалата сервитьорка Надя Христова обясни, че този клиент я тормозел от доста време, но тя се стараела да мълчи и да не му обръща внимание.  „Искаше да излизаме, досаждаше ми само когато се напие, но аз прекалено много преглъщах. Така стана и на 8-ми април следобед, когато ме удари и от носа ми потече кръв“, каза младата сервитьорка.

Показания пред съда дадоха барманът и другата сервитьорка, които са били очевидци на инцидента. Съдията прецени, че най-адекватното наказание за това нарушение е 2 денонощия арест. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов