Избрани Новини

Реновирано лесничейство за горските от Симитли

В празничната седмица лесничеите в Симитли откриха реновираната си административна сграда и изградената чешма пред ДГС с посланието „Гората – извор на живот”. Свежест, много цвят и зеленина изпъстри двора на лесничейството, окъпан от дъжда през нощта.

На празника в ДГС Симитли бяха директорът на Югозападно държавно предприятие Благоевград Светозар Михайлов, председателят на управителния съвет на ЮЗДП Иван Янев, бивши директори на Горско стопанство – Симитли. Директорът на Държавно горско стопанство – Симитли инж. Борислав Котузов в своето приветствено слово запозна присъстващите с историята от 1925 година до днес и настоящето на Горско стопанство – Симитли. 

 За празника на лесничеите с пролетни танци ги поздравиха децата от ОДЗ “Радост” и от танцов състав “Веселие”. След което свещеник направи водосвет на напълно ремонтираната административна сграда на Държавно горско стопанство Симитли и чешмата в двора, изградена изцяло със средства, дарени от директора на горско стопанство Борислав Котузов. Гостите посадиха и по едно дръвче в двора на Горско стопанство – Симитли.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов