Избрани Новини

„Берое“ посреща „Пирин“ (Гоце Делчев) днес от 19 часа

Спорт

09-04-2014, 14:17

Снимка:

beroe.bg

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Берое" би и "Любимец"

"Берое“ отново не пощади „Черноморец“

Предстои двубой от 32-и кръг на „А“ професионална футболна група.

Варненецът Радан Мирянов е главен арбитър на двубоя.
Ден преди шампионатния двубой кондиционният треньор на „Берое“ Пламен Липенски каза пред камерата на беройската телевизия-„Нас не ни интересува кой изпада, кой се бори за нещо друго. Ние гледаме ние да си вземем трите точки всеки мач. Да играем добре и радваме нашите привърженици. Положението на „Пирин“ не ни интересува. Те да му мислят.“

Станислав Костов и Илия Мунин ще пропуснат  двубоя поради контузии. Освен на тях Петър Хубчев няма да разчита и на централния бранител Иво Иванов, който в двубоя с „Любимец“ получи своя девети жълт картон и ще пропусне както този мач, така и сблъсъка срещу „Нефтохимик“ в неделя.

В изминалия кръг на „А“ група „заралии“ спечелиха гостуването си в Любимец с 4:0, а „Пирин“ завърши наравно 0:0 с „Нефтохимик“. „Берое“ продължава да е лидер на втората седмица с актив от 49 точки, а гостите от Гоце Делчев са на 12-о с 19.

Радан Мирянов от Варна е главен арбитър на срещата. Негови първи помощници ще са Антоан Георгиев от Сливен и Димо Вълчев от Варна. Цветан Кръстев и Иван Кирилов, също от Варна, ще отговарят за по-голямата прецизност на съдийските отсъждания, а четвърти арбитър е Светослав Динев, отново от морската столица. Дежурен делегат на БФС е Валентин Чакъров от София, а оценка на съдийството ще постави Йордан Гулев от Пловдив.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов