Избрани Новини

Симулаторът SIMFISH отново на Лов, риболов, спорт

Между 10 и 13 април специализираната изложба отново ще зарадва посетителите с атрактивни експонати

От 10 до 13 април 2014 г. специализираната изложба Лов, риболов, спорт в Интер Експо Център – София отново предлага атрактивни експонати на своите посетители.

Симулаторът SIMFISH на SKATRI ще прикове вниманието на всички любители на риболова. Чрез специална компютърна програма всеки посетител на щанда на фирма Max Blue ще може да тества своите умения в улова на големи риби като костур, шаран, щука, бяла риба, сом, лаврак, паламуд, риба меч или риба тон. Застанал в лодка, риболовецът ще се изправи срещу електронна програма, която симулира действителната траектория на движение на всяка от тези риби и ще предложи максимално реално усещане от преживяването. Посредством монитор всеки любител на рибарството ще се почувства наистина така, сякаш е подхванал битка с някоя от големите риби.

Най-интересното при тази технология е, че риболовецът може да тества своята въдица, макарата и влакното й – доколко устойчиви са те и подходящи ли са за улова на подобен вид риба. Изложителите от Max Blue ще предоставят въдици и макари на желаещите да опитат късмета си срещу електронната риба. Всеки запален рибар ще може да донесе и изпробва и своята собствена въдица. Освен това, ако си изберете въдица и такъми в рамките на изложението, ще можете да ги тествате на място – какво по-хубаво от това. Веднага след теста ще можете да получите своя резултат и да прецените дали екипировката ви е най-подходящата за улова на конкретна риба.

Повече информация за събитията в Интер Експо Център - София можете да откриете и в социалните мрежи Facebook, LinkedIn и Google+.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов