Избрани Новини

Бат Сали вече агитира ромите да стоят плътно зад ДПС!

Идват избори все пак! Депутатът заведе представители на ромския етнос на сбирка в Боровец, в 4-звезден хотел

История, бит и култура. Това е първата от общо 27 точки, по които уж са заседавали политически лидери и представители на неправителствения сектор от ромския етнос в Боровец.  Твърдят, че мероприятието нямало политически цели, но... ромското обединение напълно щяло да покрепи ДПС. Нищо ново. Идват избори все пак!

Събитието, което дава началото на национално обединение беше организирано от депутата от ДПС Александър Методиев, станал по-известен като Бат Сали.

В студиото на „Тази сутрин” той заяви, че всички разходи около мероприятието със 77 участници, което се проведе в 4-звезден хотел, са били в рамките на 4500 лева. Откъде ли са тези пари? Депутатът твърди, че ги дал от джоба си, но как са стигнали дотам, не стана ясно.

„Като представител на Движението за права и свободи, отправих апел към присъстващите, че партията, която най-добре работи за просперитета на всички, е именно ДПС”, все пак посочи той, твърдейки, че втъпросната среща не се е провела с политически цели?!

Александър Методиев, чието име нашумя около нелегалното енерго в Самоков, подчерта, че законите трябва да се спазват, но е важен и въпросът какво е дала държавата на ромите, които нямат собственост и открита партида, според която да им се начислят задължения.

Бившият зам.-министър от времето на тройната коалиция Александър Филипов също не спести добрите думи за ДПС. Той я възхваляваше и заяви, че по време на прехода,  партията е била гарант за социалния и граждански мир в страната и буфер между ромите и радикалните организации...



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов