Избрани Новини

Пияни младежи пребиха бивш полицай на вилата му край Дупница

49-годишният бивш полицай от Дупница Петър Николов стана жертва на пияни тийнейджъри, които го нападнали на вилата му в четвъртък следобед

Осем младежи на възраст между 17 и 20 г. си били устроили пикник близо до вилата на експолицая. През целия следобед пили ракия от двулитрова бутилка и се веселили. Като пийнали порядъчно, започнали да хвърлят камъни по вилата на експолицая, той им направил забележка, но бил нападнат и жестоко бит. Настанен е в хирургичното отделение на общинската болница с комоцио и натъртвания по цялото тяло, пише struma.bg.
От болничната стая Петър Николов разказа: Напиха се и започнаха да хвърлят камъни по вилата. Направих им забележка да не хвърлят и това ги разяри. Дойдоха до вилата и започнаха да къртят металната ограда. Развиках се. Тогава те ме обградиха и започнаха да ме налагат. Опитах се да се отбранявам, но те бяха много. Успях да се измъкна от схватката на младежите и позвъних на тел. 112. Пристигнаха линейка и патрулка с двама полицаи от РУП - Дупница.

Младежите като видели полицейския автомобил, се разбягали в различни посоки. Трима от тях - 17-г. И.Д., 18-г. Васил Василев и 20-г. Любомир Горанов са заловени. Срещу тях е заведено бързо полицейско производство в РУП - Дупница. 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)