Избрани Новини

Рашидов: Животът ни е безсмислено жълт

Депутатът от ГЕРБ обмисля дали да не прекара старините си някъде другаде, а не в този „батак”.

Държавата ни е силиконова. Има значение да си с различна ориентация, да си любовница на футболист. От 25 г. името на Владимир Димитров-Майстора не е споменато в нито една телевизия”. Гневният коментар направи в студиото на предаването „Събуди се” на Нова телевизия бившият министър на културта Вежди Рашидов.  Той потвърди и че наистина се замисля дали да не прекара старините си някъде другаде, а не в този „батак”.

„Хората в България сме сбъркани. Непрекъснато имаме оправдания – турското робство, социализма, кръстоносците ни пречат. Идиоти ни управляват, непросветени хора, които със заучени фрази искат да оправят живота. Тухла се прави с ръце, не с говорене. Едни говорящи хора не могат да направят живота”, категоричен бе Рашидов.Според него животът ни е станал „безсмислено жълт” и няма смисъл да направиш голямо творчество и нещо, което да остане за поколенията.

Според депутата всички трябва да бъдат изрити от този парламент и повече да не влизат. Не се говори за съществените неща, а вместо това екранът се пълни с безсмислени хора, докато в държавата живеят единици, които да двигателя на живота.

„Няма сближаване между ГЕРБ и ДПС”, убеден е бившият министър. „Аз кафе пия с приятелите си. Кафе се пие за удоволствие. Аз кафе с всеки помияр няма да седна да пия, отговори Рашидов на въпрос дали би седнал да пие кафе с лидера на ДПС Лютви Местан, както направи Бойко Борисов.

Депутатът беше категоричен, че с всеки изминал ден предизборната кампания ще става все по-мръсна. Така ще е и с този парламент, от който Рашидов изпитва погнуса. Според него ГЕРБ ще загуби, ако води позитивна кампания.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов