Избрани Новини

Гей "под прикритие"?

Заради Севда Шишманова "геят под прикритие" Иво Аръков отстъпил ролята "шмекер под прикритие" на Ивайло Захариев, се завъртя отново днес из мрежата. Видите ли, известният със съмнителната си сексуалност Иво бил одобрен от продуцентите за ролята на Мартин в "Под прикритие", но лошата Севда не одобрила избора.

Програмната директорка на "телевизията-майка", копнееща за ласки, силово наложила своя кандидат на чисто женска основа, злословят още злите езици. А забравиха ли, че "геят под прикритие"както го наричат зевзеците, не си пада по жени и нарочно афишира всяка своя връзка, за да го мислят за нормален? Винаги си избира „любовници“, които биха му помогнали в кариерата или биха потвърдили славата му на неустоим пич и голям сваляч. Нарочно провокира медии да пишат против колегите му, за да прикрие истинската си сексуална ориентация.

За да е по-достоверна "клюката" за вдигане на имиджа, уж запознати с кухнята на култовия сериал твърдят, че новоизлюпената звезда Аръков е получил частична компенсация за "гафа" от продуцентите на "Под прикритие". За компенсация му дали второстепенна роля на мафиот в друг техен сериал - "Фамилията". Колко нагъл трябва да си, че да се напъваш да изиграеш роля, която не е за теб, леейки злъч срещу колеги?

Този за мачо не става, камо ли за ченге, категорична е нежната половина. Ролята на "гей под прикритие" му пасва идеално.

Дори бившата приятелка на актьорчето наскоро заяви пред медиите, че имал проблеми с жените заради комплексите си. "Не го правя от злоба, но когато някой парадира с външен вид, качества, та дори и с личния си живот, смятам, че е редно да се знаят и недостатъците му. На Иво Аръков му е малък! Мика Стоичкова, също не е случайно избрана. Не желая да съм на нейно място".

Поведението на новоизлюпената "звезда" показва, че има непрекъсната нужда да афишира, че е харесван, и че талантът му е недооценен.

Колкото и да му се иска да изиграе ролята на мачо обаче, Аръков винаги ще е "геят под прикритие" в езика на зевзеците. А защо не и в очите на публиката? И може би, точно това е причината продуцентите да не изберат Аръков ...

Ивайло Захариев може и да не е достатъчно добър за ролята, но последната дума има "драгият зрител". И продуцентите добре знаят това.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)