Преслава продаде апартамент в Сандански, подарък от Коко Динев

Фолкдивата Преслава е продала апартамента си в Сандански, който й е бил подарък от бизнесмена Коко Динев – бивш съпруг на колежката й Анелия и настоящ на певицата Емилия. Близки до пайнерката споделиха, че наскоро се е разделила с уютния дом, който е бил разположен в една от най-новите и централни кооперации в югозападното градче, пише „Телеграф".
Според запознати, Преслава е продала апартамента, защото не желае по никакъв начин да си спомня за аферата с Динев. Тя пожелала да се отърве от жилището си, тъй като в момента дели общ покрив с богаташкия наследник Георги Станоев-Бирмата и не желае да пази подаръци от предишните си любовници.
Според някои светски клюки, обаче, певицата не е продала, а е дала под наем апартамента в Сандански, с което изкарва още пари върху месечните си печалби от участия.
На името на певицата се водят само два апартамента – в София и Пловдив. Не е изключено жилището в Сандански да е на името на майка й или на друг член от семейството.
Според светската мълва, Преслава се сдобила с апартамента след частно парти на Коко Динев в Гърция. Уговорката била срещу огромен хонорар тя да остане само по сутиен пред гостите. ВИП персоните останали очаровани и Коко Динев решил да повтори полуголото участие като вдигне летвата. Този път хонорарът на Преслава бил апартамент в Сандански и 20 000 евро на ръка.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен