Избрани Новини

Шок! Нов труп в "Под прикритие"

Животът

01-04-2014, 00:49

Автор:

БлагоевградУтре

Всичко от Автора

Ламбо влиза в сериала, за да гръмне комисар Попов

Стефан Данаилов ще се окаже отдавна изчезналият брат на Джаро и ще гръмне топченгето Попов в момента, в който той излиза от съда. Така Ламбо ще се появи на финала на "Под прикритие" с ключовата роля на отмъстител, която ще предначертае историята на бъдещия пети сезон, твърди първоаприлски Стандарт.

Той също е престъпен бос, но дръпнал много напред в бизнеса - играе с колумбийски наркоканали. Героят носи името Павел, защото родителите на братята Туджарови искали децата им да имат апостолски имена. В картела обаче е известен като Пол Мастера.

Михаил Билалов пък прави изненадващ ход и се появява във "Фамилията". Той е състоятелен парижки бизнесмен, който преди години е спасил живота на Сашо, сина на Касабов, Ламбовия герой във "Фамилията". Персонажът на Билалов, който се казва Франсоа Олби, е пръснал куп пари, за да намери истинските родители на Сашо, който се оказва жив и страда от амнезия. В тази сага най-сетне ще видим Билалов в истински любовни сцени - той ще върти горещ романс с висша проститутка, пазеща куп тайни и позната като М Бътерфлай. За ролята е поканена Глен Клоуз.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов