Избрани Новини

19 лева за all inclusive в тузарски комплекс в Слънчев бряг

Топхотели в южните ни курорти връщат туристи, тъй като стаите вече са запазени

Топхотели в южните ни курорти връщат туристи, тъй като стаите вече са запазени. Къщи за гости в Созопол, Царево и Приморско за юни са запазени отпреди месец. В някои хотели пък са обявили, че имат само по 1-2 свободни студия. В момента туроператорите предлагат намаления до 15 процента, ако резервираме до 31 март.

Около 40 лв. излиза нощувката на човек в двойна стая на база all inclusive в ултралуксозен хотел на Златни пясъци. Сред апетитните оферти е и настаняване за 19 лв. на човек в тузарски комплекс в Слънчев бряг. Цената е валидна до 12 юни, а в пакета влиза храна и напитки на корем. В Черноморец, Равда и Крайморие пък може да се наеме стая на цени между 10 и 15 лв. на вечер. Къща за гости край къмпинг „Градина” пък предлага нощувки за 9 лв., но трябва да доплатите 5 лв., ако искате в стаята ви да има климатик.

В Созопол офертите вървят около 30-40 лв. на ден, а в Приморско може да се намери стая и за 25 лв. „В Слънчев бряг има предварителни резервации от турци, германци, англичани, словаци, чехи, руснаци за цялото лято”, уточни пред „Новинар” зам.-председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Веселин Налбантов. По думите му ранните записвания са предимно от чужденци. „Българите планират почивката си в последния момент, но въпреки това вече има резервации и от нашенци”, допълни той. Налбантов каза още, че миналата година летният сезон е бил най-успешният от много време насам. Според него тази година също ще бъде успешна за морските ни курорти.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов