Невероятно!11 бебета се родиха наведнъж!

Животът

27-03-2014, 09:16

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Вижте историята, която разтърси света

Няма да повярвате какво се случи в Индия. Цели 11 момченца роди може би най-храбрата жена в света. Лекарите казват, че поне 6 от тях са близнаци, но това все още не може да бъде потвърдено, пише nauho.bg. До този момент е известно раждане само на 9 деца наведнъж, а този случай е определяно от акушерите като чудо и благословия. След като статията за радостната вест обиколи интернет пространството, хиляди хора изпаднаха шок от снимките и случилото се.

 Оказа се обаче, че това е просто игра на думи и абсолютен фарс. Истината се оказа съвсем различна. 11 жени, които са заченали ин витро си избрали една и съща дата, на която да им бъде направено секцио и децата им да се появят на бял свят. След успешните раждания на всички дами, лекарите решили да се снимат с новородените, след което тръгнала и шокиращата новина.

 Приумицата на индийците наистина е изключително оригинална и се оказа, че те също имат чувство за хумор, но ние отново можем да се изкажем по темата. Нашите ромки може да не раждат по 11 деца наведнъж, но пък след като се омъжат на 11 години не губят време, а раждат поне по 7 деца.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"