Избрани Новини

Времето утре - облаци и малко дъжд

Мисия Пловдив

25-03-2014, 18:08

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Зимата се връща през април

До 17 градуса в Пловдив

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно, но от запад-югозапад ще започне ново увеличение на облачността. Минимални температури ще са между 2° и 7°, в Пловдив около 7°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН.

Утре облачността над страната ще е по-често значителна. Около и след обяд в Пловдив ще има превалявания. Към края на деня облачността ще започне да намалява. Ще духа слаб юг-югоизточен, в Дунавската равнина източен вятър. Максимални температури между 12° и 17°, в Пловдив около 17°.
В четвъртък облачността ще е променлива, често значителна, почти без валежи. Температурите слабо ще се повишат. Привечер и през нощта срещу петък от югозапад отново ще завали. В петък ще превали и на изток, възможно е и да прегърми. Вятърът ще се ориентира от северозапад и север. В събота ще преобладава облачно време и ще превалява дъжд. До края на деня вятърът ще се ориентира от североизток и изток и с него ще започне да прониква студен въздух.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов