Избрани Новини

Шок! Божинов стана чалга-бос!

Животът

25-03-2014, 16:48

Автор:

БлагоевградУтре

Всичко от Автора

Звездата на Левски брои половин милион за любимия нощен клуб на студентките

Ново 20! Валери Божинов стана чалга бос. Футболистът на „Левски“ има участие в най-новия хитов клуб в София и е вложил 500 000 лв. в заведението, където е пълно и с благоевградски студентки в столицата

Става въпрос за студентския кампус в столицата, който Петко Димитров купи и подари на съпругата си Яна малко след сватбата. Фолк клубът трябваше да отвори врати на 8 декември, но се наложиха ремонтни дейности. Междувременно, Валери Божинов прояви желание да се включи в проекта и инвестира в тузарското заведение, писа „Всеки ден“. Футболистът притежава 15% от собствеността на бившия „Ориент 33“, който сега е „Нитро Клуб 33“.

Божинката обаче още не се е появявал в заведението, а на откриването го замести съпругата му Николета. Оказва се, че при подписване на договора си в „Левски“ е имало специална клауза за вечерен час. Така Валери няма право да се кипри из нощните заведения след 22.30 ч. Така в Левски вече си имат втори чалга-бос. Първият бе Цветан генков, който стана партньор на Иво Тонев и Петко Димитров в "Найт Флайт".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов