Избрани Новини

Известен пловдивски барабанист се обеси с въже от простор

Животът

22-03-2014, 10:35

Снимка:

plovdivmedia.com

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Милко Узунски бил барабанист на Виевската фолкгрупа

Известният бивш барабанист на Виевската фолкгрупа и съпруг на певицата Росица Пейчева - Милко Узунски се обеси в Пловдив. Рано сутринта той отишъл в малък парк до бул. „Васил Априлов” и на около десетина метра пред детска ясла си надянал примката, съобщава plovdivmedia.com. Узунски е барабанист на Виевската фолкгрупа. Жестоката новина вчера покоси близките и приятелите, които го познавали като изключително ведър човек. От няколко дни обаче 54-годишният барабанист не криел от най-близките си, че обмисля фаталното решение. Никой не взел на сериозно думите му и не му повярвал, за да се опита да го разубеди.

В четвъртък вечерта Милко заявил на жена си, че е решил да си отиде от този свят. Първо й казал: „Ще се беся!”, а след това й показал въжето от простор, което бил приготвил. Тя изобщо не му повярвала и решила, че вероятно Милко си прави лоша шега. До сутринта, когато в дома й дошли полицаи, за да й кажат, че са намерили тялото на нейния съпруг.

Самоубиецът бил открит да виси на дърво над детски пясъчник в парка пред ясла „Вълшебно детство” между ул. „Рожен” и бул. „Васил Априлов”. Първи го забелязал пенсионер, който към 5 часа сутринта извел на разходка кучето си. В тъмното видял, че на нисък клон на едно от дърветата виси мъж. Пенсионерът не разпознал самоубиеца, който не бил от квартала. Бил с качулка на главата. Избрал по-нисък клон, през който прехвърлил сезалово въже от простор, качил се на пейката и увиснал.

Дядото с кучето веднага се обадил на 112, откъдето около 6 сутринта изпратили полицаи от Второ РПУ и линейка. Тялото на самоубиеца било свалено от дървото и откарано в Съдебна медицина.

Открили портфейла му с документите и парите, така че версията за убийство с цел обир на момента била отхвърлена. Съпругата му, с която Милко бил по документи разведен, изпаднала в шок. Тя успяла само да промълви пред полицаите, че напоследък мъжът й имал проблеми с алкохола. Милко не е оставил предсмъртно писмо.

По случая е образувано досъдебно производство по член 127, ал. 1 срещу неизвестен извършител, съобщи говорителят на районната прокуратура в Пловдив Атанас Илиев. Погребението ще е днес на Рогошките гробища.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)