Избрани Новини

В Симитли отбелязаха 55 години от отварянето на първата детска градина в града

Развлекателни и образователни инициативи на детските заведения в Симитли бележат 55-годишният юбилей от отварянето на първата детска градина в населеното място. Инициативите започнаха от 17 февруари с различни прояви за традициите и патриотичното възпитание на хлапетата. 

След като преди броени дни в ОДЗ „Радост” се проведе пленер за детска рисунка, на тема “Мама ме води в детската градина”, заедно с членове на семейството и Благоевградски Младежки Театър, днес бе организирано спортно състезание, съобщават от пресцентъра на Симитли . Турнирът ”55 години бързи, смели, сръчни” съвпадна с дните, когато посрещаме първа пролет. Отново верни другари на децата в игрите и спорта, станаха актьорите от Благоевградски Младежки Театър.

За да спортуваш, няма нужда да бъдеш висок, силен или талантлив. Преди всичко трябва да имаш желание. Спортът е език, който всички по света говорят. Спортът дава здраве, дисциплина и създава приятелства за цял живот.

Деца, родители и юношеският отбор на ФК „Септември” – Симитли днес си подариха незабравим спортен празник. Футбол, забавни игри, много веселие белязаха пролетния ден. А щафетата със спортния дух бе успешно предадена от бившите на настоящите и бъдещите спортисти. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов