Избрани Новини

ВИДЕО: Монахиня смаза "Гласът на Италия", пее като Алиша Кийс

Животът

21-03-2014, 16:27

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Сестра Кристина зарязала годеника си и станала вярваща

Двадесет и пет годишна италианска монахиня е новата сензация в италианската поп музика, пише в. "Джорнале". Сестра Кристина е един от конкурентите в италианското риалити шоу "Гласът на Италия", в чието жури влизат певиците Рафаела Кара и Ноеми и рапърът Джей-Акс.

Монахинята направо срази журито, когато се появи на сцената, за да претендира за включване в един от четирите отбора с конкуренти за финалната титла на риалитито.

Тя изуми съдиите още повече, като изпълни блестящо хита No One на Алиша Кийс.

Третата голяма изненада монахинята поднесе, когато трябваше да каже кой от журито избира за свой наставник до края на риалитито и тя избра рапъра Джей-Акс, известен с прозвището Дявола заради бунтарския си характер.

Запитана от журито защо иска да участва в подобен риалити формат, сестра Кристина каза, че има талант и иска да го подари на останалите.

Тя изрази надежда, че до края на риалити програмата, която продължава няколко месеца, ще бъде подкрепена дори от папа Франциск.

Изпълнението на сестра Кристина, която се яви на сцената в одеждите на монахиня и която беше съпътствана от монахини от нейния орден, впечатли дори видни италиански духовници.

В "Tуитър" кардинал Джанфранко Равази, ръководител на папския съвет по културата, написа, че всеки, който има талант, трябва да го впрегне в служба на останалите, както е направила сестра Кристина.

Двадесет и пет годишната Кристина Скуча от Комизо, в провинция Рагуза, допреди 7 години била обикновено момиче, което учело в Певческата академия в Катания, после се сгодило и изобщо не мислело да става монахиня.

Тя дори искала да участва в музикалните риалити форматите "Приятели" и "Екс фактор", но през 2008 г. била избрана в Палермо да участва в мюзикъл на сестрите от Ордена на урсулинките от Светото семейство.

Първоначално Кристина не искала да приеме предложената й главна роля, но майка й я убедила.

Накрая Кристина забравила за светския живот и за годеника си и се посветила на живота в ордена.

Като сестра новобранец Кристина била пратена за две години в Бразилия.

Когато се върнала в родината си едновременно с мисията си на монахиня, тя учила танци и музика в академията по изкуства "Стар Роуз", което й дало сили да участва в риалити формата "Гласът на Италия".

Източник: БТАТоп Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден