Избрани Новини

Реорганизация на движението заради празника в Кюстендил

Временна организация на движението въвежда РУП – Кюстендил като налага следните ограничения в движението на МПС:

Днес се затваря движението за МПС в района на лесопарк “Хисарлъка” от 9:00 до 17:00 ч. Собственици, ползватели и наематели на търговски обекти трябва да са приключили със зареждането им до този час. Ще бъдат пропускани само участници в празничната програма, снабдени с пропуск от Община Кюстендил.

В 8:00 ч. се затваря движението за МПС в централната градска част между улиците “Гороцветна”, “Неофит Рилски”, “Родопи” и “Демокрация”.

Собствениците на временни търговски обекти, които ще са разположени пред театъра, трябва да са ги заредили преди 8:00 ч. От полицията в Кюстендил напомнят на гражданите, преди да се включат в тържествата, да се убедят, че са изключили отоплителните уреди, затворили са прозорците и са заключили жилищата си.

В района на масовите тържества да бъдат внимателни – джебчиите се възползват от ситуации, когато има събиране на повече хора. Засилено полицейско присъствие ще бъде осигурено в района на провеждащите се тържества, както и по-чести автопатрулни обходи в жилищните райони.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)