Избрани Новини

Тити: Треньорът на Ботев ще е най-щастливият в България

Папазов не се съмнява в успеха на Иван Джиджев като президент на пловдивчани

Старши треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов е човекът, който може да даде най-акуратното мнение относно работата на Иван Джиджев като президент на спортен клуб. Той сподели пред "Тема Спорт" своето виждане относно новия председател на съвета на директорите на Ботев (Пд).

„Това е признание за г-н Джиджев. Не се съмнявам, че той ще успее в това начинание. Благодарение на работата на собственика в момента баскетболният Левски е най-добре подредената спортна къща в България. Има много други успешни проекти, но са минали през много подмолни игри", заяви Тити.

Относно възможността Джиджев да съвместява и двата поста Папазов заяви:

"Нямам представа. Не знам законово как стоят нещата. Знам обаче, че Иван Джиджев е най-доброто, което може да се случи на треньора на Ботев, който и да е той. За 62 месеца, в които работим заедно, мога да кажа, че не се е бъркал и на йота в работата ми. Треньорът на Ботев ще е най-щастливият в България. Цветан Василев е избрал най-добрият - Станимир Стоилов, и ако той продължи да работи, след 62 месеца ще може да потвърди думите ми", завърши Тити.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов