Избрани Новини

Внимание! Шарлатанки обикалят тото пунктове в Бургас

Предлагат на минувачите да разкрият печалившите числа от тотото срещу 5 лева

Мургави врачки обикалят тотопунктовете в Бургас и предлагат на минувачите да им разкрият печалившите числа от тотото. Днес петте милиона джакпот на спортния тотализатор предизвикаха поредната треска за измама в Бургаско.

При отказ на чакащите на опшаките мургавелките веднага сменят офертата и предлагат срещу десетачка разваляне на черна магия и гледане на ръка. Запознати предупреждават, че две от ясновидките са чести гости в районното управление. Там обаче те са били задържани не за да гледат на ръка на полицаите, а заради ежедневни джебчийски кражби.

Служителки в тото пунктовете иначе споделиха, че толкова много участници не е имало досега. Кризата обаче явно е оказала отражение и върху играчите, защото сега повечето предпочитали да си пуснатпо 1-2, най-много 3 обикновени фиша. По-рядко били тези, които предпочитали да играят със скъпи комбинации. Повечето участници разчитали да пипнат милионите с обикновените фишчета от 2,40 лв. Някои от кандидат-милионерите бяха довели в пунктовете децата си, за да посочат печелившите числа. Други пък продължаваха да залагат на старата комбинация от рождени дати и номерата на автомобилите на семейството. Шансът човек да спечели петица от “6 от 49” е 1:54 200. Вероятността да се познаят всичките шест числа е едно на почти 14 милиона (1:13 983 816). Вече половин век обаче българинът измисля комбинации, пуска фишове и вярва в голямата печалба. Възрастни жени пускат по колонка за 60 стотинки, разбирачи плащат скъпо за специални комбинации, “гарантиращи” печалба. Стари тотаджии в Бургас от десетилетия не пропускат тираж от суеверие, че ако веднъж не пуснат, числата им ще излязат. Един фиш може да струва 60 стотинки, но ако се играе с комбинации, може да стигне и повече от 1000 лева. Такива крупни суми обаче се пускат рядко. Повечето пускат фишове за по няколко лева.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов