Избрани Новини

Аштън и Мила не можели да се понасят

Двамата си партнираха в осемте сезона на тийнсериала "Шеметни години"

Когато феновете на Аштън Къчър и Мила Кунис разбраха, че клюките за връзката им са чистата истина, повечето от тях си казаха: "Най-накрая!”. Причината е, че преди години двамата си партнираха в забавната комедия, разказваща живота на група тийнейджъри през 70-те години на XX в., "Шеметни години”.

Аштън и Мила не просто си партнираха – в опеределен период от сезоните на филма, снимани между 1998 и 2006 г., те бяха най-сладката гимназиална двойка, съчетаваща най-доброто от училищната кокетка и глупакът в компанията.

Нормално беше повечето от нас да си помислят, че романсът между любимците на Холивуд е започнал още тогава, на снимачната площадка – когато е трябвало да си разменят целувки и нежности, „симулирайки” чувства.

Да, ама не. Приближен до двойката източник напълно опроверга тези слухове, издавайки, че звездите не просто не са били двойка по време на „Шеметни години”; те дори не са можели да се понасят.

"Аштън и Мила абсолютно не бяха приятели по време на снимките на „Шеметни години”. Всъщност, те не можеха да понасят да работят заедно”, коментира източникът, цитиран от "Дейли Мейл", като добавя: "Двамата никога не са демонстрирали близост на снимачната площадка – точно обратното!”.

Все пак не бива да забравяме, че по онова време Мила още се радваше на обятията на своя дългогодишен приятел – детето-чудо Макколи Кълкин, а Аштън беше женен за бившата на Брус Уилис и по-възрастна от него Деми Мур.

Впрочем, след разрива в отношенията на „г-н и г-жа Мур”, както папараците на шега ги наричаха”, Кунис първа е заровила томахавката в лошите си отношения с Къчър. "Тя разбра, че Аштън преминава през труден период и му протегна ръка. Те изградиха солидно приятелство, което беше нещо ново и за двамата”, разказва приятелят на новата двойка, която вече се радва на своя годеж.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов